De Spinde

Werken bij ‘de Spinde’ 

De Spinde, de voorraadkast van Ygdrasil, heeft zoveel mogelijk ambachtelijke, biologische, streek en fair-producten. We leveren deze producten aan onze eigen werk- en woonlocaties.

Werken bij de Spinde betekent dat je boodschappen doet en de boodschap pakketten samenstelt voor de verschillende locaties. De pakketten worden bij de woonlocaties bezorgt. 

Er zijn altijd begeleiders aanwezig die samen met jou dit werk doen.
Interesse in dagbesteding bij De Spinde? Neem dan contact op.

Onze werkplekken

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is de dagbesteding naast de boerderij de Ganzenbrink in het buitengebied bij Olst. 

Bij de boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires &cadeau winkel. Er is een creatief atelier en een timmerwerkplaats waar o.a. spullen voor de winkel gemaakt worden.

Dierenvreugd

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? En is werken met je handen in de aarde iets voor jou dan is dit een plek voor jou.

G.A.A.V.

Bij G.A.A.V. werk je in Gasterij G.A.A.V., de daghoreca: er wordt gekookt, gebakken, geserveerd, sfeer gecreëerd en bezoekers gastvrij onthaald.

De Spinde

De Spinde, de voorraadkast van Ygdrasil, verzorgt de bevoorrading van voeding en schoonmaakmiddelen aan onze eigen woon- en werklocaties.

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.