De Spinde

Werken bij ‘de Spinde’ 

De Spinde, onze winkel die de voorraadkast van Ygdrasil is, verkoopt ambachtelijke, biologische, streek en fair-producten. We leveren deze producten aan onze eigen woonlocaties en de winkel is ook geopend voor iedereen die deze producten wil kopen.

Werken in de winkel betekent ook de winkel op orde houden, het bedienen van de kassa, het inpakken van de pakketjes en het hebben van contact met de klanten. Er zijn altijd begeleiders aanwezig die samen met jou dit werk doen.

Interesse in dagbesteding bij De Spinde? Neem dan contact op.
Bekijk ook eens onze eigen Facebook pagina van ‘de Spinde’! 

Onze werkplekken

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is de dagbesteding naast de boerderij de Ganzenbrink in het buitengebied bij Olst. 

Bij de boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires &cadeau winkel. Er is een creatief atelier en een timmerwerkplaats waar o.a. spullen voor de winkel gemaakt worden.

Dierenvreugd

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? En is werken met je handen in de aarde iets voor jou dan is dit een plek voor jou.

G.A.A.V.

Bij G.A.A.V. werk je in Gasterij G.A.A.V., de daghoreca: er wordt gekookt, gebakken, geserveerd, sfeer gecreëerd en bezoekers gastvrij onthaald.

De Spinde

De Spinde, onze winkel die de voorraadkast van Ygdrasil is, verkoopt ambachtelijke, biologische, streek en fair-producten.

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.