Je begeleidt je cliënten in hun dagelijks leven.  Je ondersteunt bij wonen, werken en invulling van vrije tijd. Je hebt een aantal cliënten, waarvoor je de directe zorgbelangen behartigt. Je kijkt samen met de cliënt wat hij / zij nodig heeft, waar zijn / haar talenten liggen en hoe deze het beste te ontwikkelen zijn. Je hebt contact met ouders, wettelijk vertegenwoordigers en betrokken instanties. Dit verwerk je in het ondersteuningsplan van de cliënt en het elektronisch cliënten dossier van SDB.

Functie eisen

  • Je bent opgeleid voor een op de functiegerichte mbo-opleiding minimaal niveau 4.
  • Werkervaring is wenselijk, maar we kijken ook graag naar jouw kwaliteiten.
  • Van onregelmatig werken schrik je niet. Vanzelfsprekend krijg je hierover een toeslag betaald, zoals beschreven in de CAO.
  • Binnen Ygdrasil werk je vroege, late, slaap en weekenddiensten.
  • De sfeer binnen Ygdrasil spreekt je aan. We hebben het dan over persoonlijk, verbindend, mens centraal en zorgen voor elkaar.
  • Je bent flexibel, weet overzicht te houden in complexe situaties en kan handelend optreden. Dit is belangrijk, want Ygdrasil doet niet aan doelgroepenbeleid. Dat maakt Ygdrasil bijzonder, maar ook anders. Het betekent dat cliënten met uiteenlopende zorgvragen (zowel VG als GGZ gerelateerd) samenleven. Dit vraagt van jouw flexibiliteit in denken en vooral denken in mogelijkheden.
  • Je werkt graag in een team, maar kan ook individueel werken.

Salaris

Je wordt ingeschaald in FWG 40 (max 3432,00 euro bij een 36-urige werkweek).
Vakantiegeld van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,83% en alle andere voorwaarden uit de cao-gehandicaptenzorg.

Wat bieden wij jou?

  • Een team dat jou graag ontmoet. We hebben korte lijnen en een open cultuur. We zijn een kleine organisatie, waar je je als medewerker snel thuis zal voelen.
  • Een werkplek voor de lange termijn. Na een ruime inwerkperiode, starten we met een jaarcontract met de intentie om dat contract daarna om te zetten naar een vast contract.
  • Naast de maandelijkse vergaderingen met je eigen team en de standaard scholing voor BHV en agressietraining, word je één keer in de twee maanden uitgenodigd voor een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontmoet je veel medewerkers die bij Ygdrasil werken. Hier draait het om leren / ervaren, elkaar ontmoeten en heb jij een stem door mee te doen. Elke bijeenkomst heeft een thema.

Word jij enthousiast van dit profiel en krijg jij energie van het werken met mensen met een hulpvraag, twijfel niet en stuur een sollicitatiebrief met jouw motivatie voor 9 oktober a.s. naar: Amelia Liefers, medewerker personeelszaken, mailadres: a.liefers@ygdrasil.nl.

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Amelia Liefers, mobiele nummer 06-30225352.