Na een gezellige feestweek met kleine attenties voor individuele cliënten en woongroepen hebben we afgelopen vrijdagavond 20 April een heerlijk groot afsluitend feest gehad van het 20 jarig bestaan van Ygdrasil.

In 1998 begonnen we aan de Rietbergweg, nog steeds een locatie van Ygdrasil. Destijds op 15 april kwamen daar de eerste 4 bewoners wonen samen met het gezin wat Ygdrasil heeft opgezet en de eerste en enige medewerker kwam in dienst. Een kleine 2 weken later volgden de 3 andere bewoners op de Kolkweiden 12 in het dorp.
Zo, met 7 bewoners, 1 medewerker en een gezin, is het 20 jaar geleden begonnen en hebben we ons in 20 jaar uitgebreid naar 70 cliënten, verdeeld over 6 woonlocaties, 6 dagbestedingsgroepen en zo’n 85 medewerkers.

Het feest was hoe Ygdrasil is: gezellig, goed verzorgd, goed georganiseerd en samen!
Jong en oud, medewerkers, cliënten en familie met vrienden aten van de prachtige taart gemaakt door bakkerij Jolink en dansten samen op de opzwepende muziek van “KRAAKTHELDER”.
Anderen die de beentjes liever niet van de vloer deden werden vermaakt met een fotopresentatie over 20 jaar Ygdrasil, konden vastgelegd worden door een sneltekenaar of raakten sleutelbos en mobiel tijdelijk kwijt door de snelle handen van onze goochelaar. Al met al een fantastisch feest bij “De Longhorn” in ons eigen Wijhe.

Een fantastische afsluiting van de afgelopen 20 jaar, die neemt niemand ons meer af. En we gaan ervan uit een goed begin van de jaren die voor ons liggen in verrassend zorgland. Op naar de 25 jaar Ygdrasil!