Raad van Toezicht

Raad van Toezicht

Onderstaand de Raad van Toezicht

Voorzitter

Sjoerd Scholte

Duurzaamheid staat bij mij hoog in het vaandel. People, Planet & Profit. Daarom zet ik me graag in voor alle mensen in de samenleving. Ik draag graag mijn steentje bij met mijn kennis, kunde en netwerk om het gedachtegoed van Ygdrasil zo goed mogelijk tot haar recht te laten komen. Het begeleiden van mensen om zo optimaal te werken, te wonen en te genieten van het leven.

 

Raadslid

Arjan Kiers

Als voormalig bestuurder in de ouderenzorg heb ik te maken gehad met mensen met veel levenservaring en levenswijsheid. Belangrijke drijfveer voor mij is om deze kwetsbare mensen een goede laatste levensfase te laten doormaken. Hun welzijn en kwaliteit van leven staat daarbij voorop. Vanuit die overtuiging probeer ik nu ook een bijdrage te leveren aan kwaliteit van leven voor de cliënten maar ook kwaliteit van werken van de medewerkers van Ygdrasil.

Raadslid

Marjon Roefs.

Een toezichthoudende rol bij deze prachtige organisatie vervul ik graag.

Mijn maatschappelijk kloppend hart komt mooi samen met de expertise die ik inbreng op het gebied van governance en HR/organisatieontwikkeling.

Als Zwollenaar vind ik het mooi om in ‘het Sallandse’ actief te zijn. Betrokkenheid bij de cliënten én de medewerkers van Ygdrasil staan bij mij hoog in het vaandel.

 

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.