Dagbesteding

Verscheidenheid in werk

Werken bij Ygdrasil betekent dat doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt binnen de mogelijkheden die er zijn. Binnen, buiten, met de handen, groot werk, precisie werk, met mensen of juist niet. Bij Ygdrasil kijken we samen met de mensen die bij ons werken wat hun mogelijkheden zijn en waar hun talenten liggen. Werkplezier staat bij ons voorop.

Ook als je niet woont in één van de locaties van Ygdrasil ben je van harte welkom om bij ons te komen werken. Een dagbestedingsindicatie vanuit de WLZ, de WMO of een PGB is hiervoor een voorwaarde.

Werken bij Ygdrasil gebeurt altijd onder begeleiding van speciaal hiervoor opgeleide begeleiders.

Onze werkplekken

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is de dagbesteding naast de boerderij de Ganzenbrink in het buitengebied bij Olst. 

Bij de boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires & cadeau winkel met tweedehands kleding. Er is een creatief atelier achter in de winkel. 

De Groene Tak

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? En is werken met je handen in de aarde iets voor jou dan is dit een plek voor jou.

G.A.A.V.

Bij G.A.A.V. werk je in Gasterij G.A.A.V., de daghoreca: er wordt gekookt, gebakken, geserveerd, sfeer gecreëerd en bezoekers gastvrij onthaald.

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.