De Groene Tak

Werken bij De Groene Tak

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? Hou je van werken met je handen in de aarde? Dan is de Groene tak iets voor jou.

De Groene tak is een locatie waar we dagbesteding bieden voor mensen die het leuk vinden om veel buiten te werken. We hebben verschillende grote en kleine buitenklussen die we daar, per seizoen, onder handen nemen.

Groentes verbouwen we buiten, maar ook in onze kas. Deze groentes worden op onze eigen woonlocaties gegeten.

We hebben een grote kapschuur waar meerdere activiteiten plaat vinden waaronder o.a. hout kloven en vogelhuisjes maken voor de verkoop in “bij de Boom”, onze cadeauwinkel.

 Daarnaast hebben we ook een binnen groep. Hier koken we voor locaties en bakken we o.a. appeltaartjes voor GAAV. We haken poppetjes voor “Bij de Boom” en doen we nog veel meer leuke activiteiten.

Onze werkplekken

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is de dagbesteding naast de boerderij de Ganzenbrink in het buitengebied bij Olst. 

Bij de boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires & cadeau winkel met tweedehands kleding. Er is een creatief atelier achter in de winkel. 

De Groene Tak

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? En is werken met je handen in de aarde iets voor jou dan is dit een plek voor jou.

G.A.A.V.

Bij G.A.A.V. werk je in Gasterij G.A.A.V., de daghoreca: er wordt gekookt, gebakken, geserveerd, sfeer gecreëerd en bezoekers gastvrij onthaald.

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.