Bij de Boom

Werken bij de Boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires &cadeau winkel. Er is een creatief atelier en een timmerwerkplaats waar o.a. spullen voor de winkel gemaakt worden. In de timmerwerkplaats worden oude meubels opgeknapt en nieuwe meubels (en plantenbakken etc.) gemaakt. Er is een grote hoeveelheid professioneel materiaal, zoals zaagmachines, vrezen en schuurmachines. Ook het verven van de meubels gebeurt in deze werkplaats.

In het creatieve atelier achter de winkel worden de cadeau artikelen zelf gemaakt. Veelal uit papier, hout, stof en andere natuurlijke materialen.

Daarnaast is er de winkel. Werken in de winkel betekent ook de winkel op orde houden, het bedienen van de kassa, het inpakken van de kado’s en het hebben van contact met de klanten.

Er zijn altijd begeleiders aanwezig die samen met jou dit werk doen.

Interesse in dagbesteding Bij de Boom?

Onze werkplekken

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is de dagbesteding naast de boerderij de Ganzenbrink in het buitengebied bij Olst. 

Bij de boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires &cadeau winkel. Er is een creatief atelier en een timmerwerkplaats waar o.a. spullen voor de winkel gemaakt worden.

De Groene Tak

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? En is werken met je handen in de aarde iets voor jou dan is dit een plek voor jou.

G.A.A.V.

Bij G.A.A.V. werk je in Gasterij G.A.A.V., de daghoreca: er wordt gekookt, gebakken, geserveerd, sfeer gecreëerd en bezoekers gastvrij onthaald.

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.