Bij de Boom

Werken bij de Boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires & cadeau winkel met tweedehands kleding. Er is een creatief atelier achter in de winkel. 

In het creatieve atelier in de winkel worden de cadeau artikelen zelf gemaakt. Veelal van papier, hout, stof en andere natuurlijke materialen.

Daarnaast is er de winkel. Werken in de winkel betekent ook de winkel op orde houden, het bedienen van de kassa, het inpakken van de kado’s en het hebben van contact met de klanten.

Er zijn altijd begeleiders aanwezig die samen met jou dit werk doen.

De werkzaamheden achter in de winkel in de kledingafdeling bestaan uit de kleding wassen, strijken, prijzen, in de rekken hangen en natuurlijk verkopen.

Heb jij een zorgvraag en vind je het leuk om in deze gezellige winkel te werken neem contact met ons op of kom langs voor meer informatie.

Onze werkplekken

Klik op een van de afbeeldingen voor meer informatie

De Ganzerik

De Ganzerik is de dagbesteding naast de boerderij de Ganzenbrink in het buitengebied bij Olst. 

Bij de boom

“Bij de Boom” is een woon-accessoires & cadeau winkel met tweedehands kleding. Er is een creatief atelier achter in de winkel. 

De Groene Tak

Vind jij het kweken van b.v. pompoenen leuk? En is werken met je handen in de aarde iets voor jou dan is dit een plek voor jou.

G.A.A.V.

Bij G.A.A.V. werk je in Gasterij G.A.A.V., de daghoreca: er wordt gekookt, gebakken, geserveerd, sfeer gecreëerd en bezoekers gastvrij onthaald.

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.