Voor wie is Ygdrasil?

Ygdrasil is er voor alle mensen die een begeleidingsvraag hebben bij wonen of werken. 

Zorg op maat

In jouw eigen huis of in één van onze woon- of werklocaties. Daarbij vormt de beperking niet uitgangspunt, maar juist het talent. Talenten die wij laten groeien in een persoonlijke ontwikkelingsweg. Voor iedereen zijn of haar eigen weg. Met zorg op maat, alleen daar waar nodig, maar juist ook daar waar het nodig is.

Wat is Ygdrasil?

De Ygdrasil is de levensboom uit de Edda, een oud verhaal uit Noorwegen. De dauw van die boom geeft mensen levenskracht. Daarmee is de boom Ygdrasil een treffend symbool voor waar de organisatie Ygdrasil voor wil staan: levensenergie brengen bij iedereen die met haar te maken heeft.

Voor wie?

Ygdrasil werkt voor alle mensen met een begeleidingsvraag. Iedereen die ergens hulp bij nodig heeft. Deze begeleidingsvraag kan bestaan uit een woonwens, maar ook alleen uit begeleiding op de achtergrond. Op deze manier wordt zorg en begeleiding op maat geboden

Voel je thuis!

Bij Ygdrasil gaat het net even anders. Er is heel veel mogelijk en daarom is onze doelgroep ook heel divers. Daarin onderscheiden wij ons. Een grote diversiteit cliënten heeft bij Ygdrasil het gevoel ergens bij te horen. Wij geven de mogelijkheid iets gezamenlijks te doen, zonder dat dit een verplichting is.

Dagbesteding

Werken bij Ygdrasil betekent dat je doet waar je goed in bent en wat je leuk vindt binnen de mogelijkheden die er zijn.

Wonen

Onder het motto: ‘Al lerend en werkend met anderen leven’ is er binnen  Ygdrasil heel veel variatie in woonvormen. 

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.