Ondernemingsraad

De ondernemingsraad van Ygdrasil

Ygdrasil heeft een ondernemingsraad. De raad bespreekt het beleid van de onderneming en behartigt de belangen van het personeel. Aandachtsgebieden zijn o.a. werkoverleg, arbeidsomstandigheden en beloning.

Leden

Op dit moment bestaat de ondernemingsraad uit Erna Jonker, Tessa Ritzema, Wouter van Welbergen en Sandra Bloemendaal. Voor evt. contact kunt u mailen naar or@ygdrasil.nl.

De ondernemingsraad is verplicht om jaarlijks een verslag op te stellen, waarin een overzicht van haar activiteiten wordt weergegeven. Het jaarverslag ligt ter inzage op het hoofdkantoor van Stichting Ygdrasil aan de Langstraat.

Tessa Ritzema

Sandra Bloemendaal

” Met veel plezier mag ik mezelf aan jullie voorstellen als lid van de OR. Mijn naam is Sandra Bloemendaal, getrouwd met Marco en trotse moeder van 3 kinderen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Ygdrasil, eerst als zorghulp binnen het team GAAV. In coronatijd ben ik bij bijna alle locaties binnen Ygdrasil voor kortere of langere tijd, werkzaam geweest en heb daar veel ervaring opgedaan binnen de woon- en dagbestedingslocaties. Tevens heb ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker afgerond en nu als begeleider aan het werk bij woongroep de Ark achter. Hoewel ik het op de woongroep prima naar mijn zin heb ben ik blij straks weer naar team dagbesteding dorpslocaties terug te keren en dan bij GAAV weer aan de slag te gaan. Daar komt alles samen in waar mijn kwaliteiten liggen: Met een natuurlijke begeleidingsstijl, aanpakken en multitasken. Ik denk dat ik samen met deze kwaliteiten en mijn stabiele persoonlijkheid en relativeringsvermogen een positieve bijdrage kan leveren in de OR en daarmee jullie belangen behartigen. Groet Sandra Bloemendaal

” 

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.