Ondernemingsraad

De ondernemingsraad van Ygdrasil

Ygdrasil heeft een ondernemingsraad. De raad bespreekt het beleid van de onderneming en behartigt de belangen van het personeel. Aandachtsgebieden zijn o.a. werkoverleg, arbeidsomstandigheden en beloning.

Leden

Op dit moment bestaat de ondernemingsraad uit Rogier Battem, Diana Bennink, Wouter van Welbergen, Femke Roem en Tonnie Mulder. Voor evt. contact kunt u mailen naar or@ygdrasil.nl.

De ondernemingsraad is verplicht om jaarlijks een verslag op te stellen, waarin een overzicht van haar activiteiten wordt weergegeven. Het jaarverslag ligt ter inzage op het hoofdkantoor van Stichting Ygdrasil aan de Langstraat.

Diana Bennink:

“Mijn naam is Diana Bennink en ik woon in Nijverdal.

Ik heb als schoonmaakster op de Boerderij en bij de Ganzenbrink gewerkt. Daarna ging ik aan de slag als zorghulp bij de Ganzenbrink en nu op de Ark achter. Ik ben 56 jaar oud, maar zeker jong van geest. Jullie kunnen als collega’s altijd onderwerpen en ideeën met mij delen. Dan zal ik deze met de OR oppakken.”

Meld je aan bij Stichting Ygdrasil

 

Wanneer u bij uw indicatieaanvraag Ygdrasil als voorkeuraanbieder opgeeft dan wordt u via het zorgkantoor bij Ygdrasil aangemeld. U kunt ook direct contact opnemen.