Ook dit jaar zijn we met bewoners van De Ark weer op vakantie geweest. Onze bestemming was dit jaar Almelo, bij het wel bekende Preston Palace! Woensdagmiddag stond de hele groep met de tassen in de aanslag klaar voor de start om te vertrekken.

Iedereen had er al een tijd naar uitgekeken en dan was het nu toch echt tijd om op vakantie te gaan! De stemming zat er meteen al goed in en toen we bij Preston Palace aan kwamen ging het inchecken ook vlot en makkelijk. Van te voren waren de kamers al ingedeeld en we zaten bijna allemaal in dezelfde gang.

Iedereen werd heel vrij gelaten in hun doen en laten. We gingen er niet op uit, want bij Preston Palace hebben ze alles. Je kunt er voldoende activiteiten doen. Er was een bowlingbaan, zwembad, pool/biljart tafels en er was zelfs een indoor kermis! Hier werd de eerste dag dan ook meteen veel gebruik van gemaakt. Op een gegeven moment werd zelfs de botsautobaan gedomineerd door Ygdrasil. Er werd elke ronde een nieuw slachtoffer uitgekozen.

We hadden iedereen medegedeeld dat we ongeveer 18:00 uur ging eten en als je wilde aansluiten was je van harte welkom! Als je liever later of eerder ging eten was dit ook prima. Na het eten was er in de verschillende kroegjes feest. Er was een grote zaal waar een live bandje aan het spelen was. Ook was er een karaokebar waar we natuurlijk volop aan hebben meegedaan!

De volgende ochtend zaten de eersten al weer vroeg aan het ontbijt en het sfeertje zat er al weer lekker in. Iedereen had een leuke avond gehad en keek uit naar de volgende 2 dagen. Overdag werd er door iedereen veel gebowld, gepoold en gebiljart. Iedereen ging zijn eigen gang en we hebben ons allemaal goed vermaakt. Een prima vakantie dus!