Om 11.30 uur zijn we met de grijze bus vertrokken richting Reuver ( Limboland). Om 14.00 uur kwamen we aan bij Landal Greenparks de Lommerbergen. Ons huisje werd geüpgraded van een 6-persoonshuisje naar een 8-persoons bungalow met vaatwasser, twee badkamers met douche en ligbad & 4 slaapkamers. Ons weekend begon dus goed! De bedden werden opgemaakt en de boodschappen opgeruimd. We hebben koffie gedronken en om 16.00 uur zijn we naar ’t zwembad gegaan. Cees ging van de glijbaan, Ria ging bijna koppie onder in ’t golfslagbad, Arend bedacht in het bubbelbad hoe hij net zoveel geld kan krijgen als Dagobert Duck en Ruud kletste met de bad juffen. Om 19.15 uur waren we terug, we aten een broodje shoarma met salade en een toetje. De bruisballen voor het bad werden verdeeld, Ruud maakte daar meteen gebruik van. Het was heeeeeeeerrrrlijk, volgens Ruud! De rest keek naar GTST. De foto’s van dag 1:

Om 8.45 uur zitten we na een rustige nacht aan het ontbijt, beschuit met aardbeien, broodje gezond of een cracker met ei, het kan allemaal. Om 10.45 uur komen we aan bij Funpop, waar we beginnen met de partytent op te zetten, met hulp van 4 vrijwilligers van Funpop staat hij vlot. In het zonnetje kijken we naar Willem Barth, Ali B, Gordon en Glennis Grace. Ruud liet zich schminken als blauwe ninja turtle, Ria heeft flink geswingd in de silent disco, Cees liet zich ronddraaien in de draaimolen, Arend verzamelde fotokaarten met handtekeningen en tussendoor zijn we naar de snoezeltent geweest. Om 18.00 uur vertrokken we weer naar het vakantiepark. Wat was Funpop top! We aten macaroni, terwijl Cees in bad lag. Om 20.45 uur zijn we naar de plaza gegaan. We dronken koffie en warme chocomelk en namen nog een ijscoupe toe. Daarna nog een potje gepoold. Cees en Arend waren de beste! Nu is het 23.00 uur en zijn we net terug in ons vakantiehuisje. Nog even een afzakkertje en chips terwijl we tv kijken en deze dag is alweer om! De foto’s van dag 2:

 

 

Gisteravond lagen we pas om 01.30 uur in bed en vanmorgen ging om 8.00 uur de wekker alweer! Na het ontbijt (met gebakken ei) zijn we naar Funpop vertrokken. Gelukkig was het stralend en warm weer! Met hulp van de vrijwilligers van Funpop stond de partytent weer snel en waren wij klaar voor de optredens. Vandaag hebben we Danny Christian, Glennis Grace, Gebroeders Ko, Gordon en Nick & Simon gezien. Tussendoor gingen Ria en Ruud dansen in de silent disco en liet Cees een tattoo op zijn arm airbrushen. Arend heeft op een vijf euro briefje de handtekening van Danny Christian laten zetten, ha ha! Natuurlijk zijn er ook Funpop souvenirs gekocht! Om 17.30 uur was Funpop 2014 afgelopen en zijn wij gaan eten bij de Mac Donalds. Die burgers, nuggets en frites smaakten goed! Daarna gingen we naar het vakantiehuisje om alles in te pakken. Om 19.45 uur zat dit leuke weekend erop en begon de terugreis naar de Ganzenbrink! Cees, Arend, Ria, Ruud, Lisa en Renate weten het wel, als het kan gaan we volgend jaar weer! Foto’s van dag 3: