24, 25, 26 Mei zijn 4 bewoners van de Ganzenbrink naar Funpop geweest. Het weekend begon goed want we begonnen bij de Mac!Daarna door naar het huisje waar we sliepen, spullen uitpakken en uitrusten van de lange reis. De volgende morgen op tijd uit bed om ons klaar te maken voor Funpop. Het was mooi weer, en de artiesten waren erg leuk, mee zingen dus! Ook waren er veel andere dingen die we konden doen; Disco’s, schminken, tattoos zetten, snoezelen, knutselen enz. Iedereen kon zich goed vermaken. O jaaaah, en niet te vergeten…..Ruud was helemaal weg van de draaimolen(genoeg rondjes gedraaid).

’s Avonds na dat Arend alle handtekeningen had verzameld, gingen we terug naar het huisje. Ruud heeft ’s avonds nog lekker gezwommen. Toen Ruud en Cassandra terug wilden naar het huisje waren ze de weg kwijt in het park. Zoeken, zoeken….en door Lena hebben we de weg weer terug gevonden. Toen we in het huisje aan kwamen hebben we snel gegeten want we moesten nog even tv kijken.

De volgende morgen nog eerder ons bed uit, want ons huisje moesten we netjes achterlaten, spullen inpakken, langs het winkeltje, uitchecken en door naar Funpop. Het was weer een super dag alleen het weer werkte niet altijd mee. Iedereen deed verder weer zijn eigen ding.
Arend was lekker druk met de muziek en artiesten, Ria heeft nog leuke dingen geknutseld en mee gedanst met de muziek. Ruud was aan het housen in de disco, en Cees genoot vooral van de dingen om zich heen en heeft een vette tattoo laten zetten. Kortom het was weer een geslaagde dag!

Voordat we naar huis gingen hebben we nog even samen een patatje gegeten op Funpop, luisteren naar de allerlaatste artiest, een handtekening scoren en toen met z’n allen terug naar de Ganzenbrink.