Zaterdag 26 en Zondag 27 mei zijn we met een groep van de Ganzebrink en de Ark naar het jaarlijkse popfestival Funpop geweest. Al vroeg uit de veren, maar we hadden lekkere broodjes en drinken mee voor onderweg.

We reden eerst naar ons verblijf bij Landal Park in Reuver om daar de spullen uit te laden en vervolgens door naar Funpop waar we mooi op tijd waren voor het optreden van Maan!

Het was al lekker druk, superzonnig en warm. Zodoende erg blij met de partytent die we mee hadden en het gratis water wat de hele dag door verkrijgbaar was.
We genoten van de optredens, en stonden regelmatig vooraan bij het podium. Er waren ook nog andere activiteiten zoals schminken, luchtkussens en nog veel meer. Weer terug bij onze huizen op het park hadden een aantal nog zin om te zwemmen, zo gezegd zo gedaan. De glijbaan en de golven in het water waren extra lekker. Daarna een heerlijke pizza gegeten in het huisje en relaxen ieder op zijn eigen manier, voor de tv of een wandeling of in de tuin of languit op de bank.
De volgende ochtend uitgeslapen, rustig ontbijten met een bakkie koffie of thee.

Daarna alles weer inpakken en de tweede dag van Funpop. Er waren nu nog genoeg stoelen dus we hoefden niet meer op “stoelenjacht”. We genoten weer van alle optredens en natuurlijk ook van de snacks en drankjes die verkrijgbaar waren.

Wel was er in de middag slecht weer en we hielden het niet helemaal droog onder de partytent, maar konden er ook wel om lachen! Gelukkig speelde de muziek gewoon door en was er genoeg plek onder de grote tenten.

Al met al een super weekend en moe maar voldaan weer terug in Olst en Broekland!