Klik op de foto voor een vergroting! George vertelt over zijn aanzoek: Het begin van het huwelijksaanzoek is begonnen tijdens een romantisch etentje. ( de PBérs hebben hierbij ook een duit in het zakje gedaan). Met een klein smoesje is Ria weggelokt waardoor ik ( George) wraak kon nemen om Ria tot een romantisch etentje te bewegen. Het smoesje waarmee Ria is weggelokt was dat er kaarten op de post gedaan moesten worden. Toen zij thuis kwam, kreeg ze een theedoek voor, (die als blinddoek diende), ze werd naar de plaats waar ik (George) stond begeleid. Na mijn speech, vroeg ik, of Ria mijn vrouw wilde worden met als antwoord: JA ! Ik leidde haar naar een tafeltje waarop allerlei lekkernijen stonden. Op de achtergrond klonk romantische muziek. Tussen de bedrijven door werd er over van alles gepraat. Op 27 – 7 – 2014 zijn wij in de echt verbonden!