Op vrijdag 16 juni hebben we weer de jaarlijkse voetbalwedstrijd gespeeld, de G-voetballers tegen de begeleiding van Stichting Ygdrasil.
Van te voren leek alles er op dat de begeleiding dit jaar zou gaan winnen. De eerste helft ging mooi gelijk op, met de rust was het nog steeds 0-0. Wel werden er aan beide kanten veel kansen gecreëerd.

Na de rust kwam het G-team heel sterk en aanvallend het veld weer op. Rene, Gerrit en Fred, de vaste trainers en begeleiders van het G-team hadden een donderspeech gehouden. De aanvallers bleven maar komen en de verdediging van hen zat potdicht.

De begeleiders konden die druk niet aan. De keeper van de begeleiders werd kansloos gepasseerd. Die achterstand kon nog worden ingelopen. Maar het G-team bleef aanvallen en scoorde zelfs 2-1. Dan lukt het niet meer. Maar, volgend jaar de revanche. Dan gaat de begeleiding wel winnen!

Na afloop was er in de kantine van Wijhe ’92 nog een broodje kroket en een drankje. Onze shirtsponsor Bouwbedrijf Hemeltjen uit Wijhe reikte de prijs uit aan het winnende team. Er was ook nog een wisselbeker voor één van de spelers van het G-team omdat hij er altijd bij is, sportief meespeelt, nooit afzegt, steeds op tijd op de training komt en een echte teamspeler is: Jeroen van Twillert !!

Iedereen bedankt voor het fanatiek meespelen.
Het was een superleuke en vooral sportieve wedstrijd!