Natuurlijk vieren wij ook samen Sinterklaas.
Wat een gezelligheid en een lol hebben we weer gehad op onze locaties, ieder op zijn eigen manier.

Bewoners en medewerkers overleggen al weken voor 5 december hoe ze op hun locatie Sinterklaasavond willen vieren. Of Sinterklaas en zwarte Piet langs moeten komen, wat er gegeten en gedronken zal worden, of er lootjes worden getrokken of juist niet. Iedereen beslist mee. Als duidelijk is hoe deze avond eruit gaat zien begint de voorpret. Gedichten schrijven, surprises in elkaar knutselen en leuke cadeaus uitzoeken of zelf maken. Een spel voorbereiden of gaan we toch liever met z’n allen uit eten, dus een lekker restaurant uitzoeken. Samen gezellig bowlen en daarna een wandeling maken. Van alles wordt er voorbereid.

Eindelijk is het dan 5 december en worden er weer veel mensen verrast. Verrast met hun cadeau, een mooi gedicht of met een zwarte piet die toch wel iets “bekends” heeft. Zelfs de medewerkers van het kantoor werden verrast met een gedicht, alles op de kop maar ook overheerlijke pepernoten op de bureaus.

Het was op elke locatie een eigen “feestje” en we hebben na een leuke avond Sinterklaas en zijn pieten weer uitgezwaaid. Op naar volgend jaar.

 

 

 

Sinterklaas Pietenhuis

Wij hebben een hele gezellige pakjesavond gehad met elkaar.
Iedereen had een lootje getrokken en voor diegene kadootjes gekocht.
Het was een super leuke avond en iedereen had er super veel zin in!
Wij hebben veel gelachen en plezier gehad. We hadden ook allemaal
leuke gedichtjes om naar te luisteren en hebben daarvan genoten.
Iedereen was zeer blij met het kadootjes.
Het was een topavond!!

“ Het Pietenhuis”.