Het team van kantoor heeft ook een teamdag gehad, waarin teambuilding ruim aan bod kwam. We begonnen de middag met onze ” oude” klusjesman Fons. Fons had zijn auto vol liggen met hout. Dit bleek een bouwpakket te zijn voor een tuinbank, tafel en krukjes. Samen moesten we zorgen dat deze in elkaar gelijmd en geschroefd werden. Hartstikke leuk om te doen en we zijn er blij mee, nu kunnen we als het mooi weer is in de pauze lekker op het balkon zitten!

Daarna werden we in groepen verdeeld en kregen we de opdracht om uit te zoeken naar welke locatie we zouden gaan, dat was voor de 3 groepen al snel duidelijk. De volgende opdracht was om onderweg filmpjes te maken naar aanleiding van een thema. Creatief als we zijn, maakten we hele leuke, verrassende filmpjes die we bij aankomst op de Boerderij meteen terug konden kijken op de TV!
Op de Boerderij, in de oude keuken, hebben de mannen voor een 5 gangen diner gezorgd! Het was een zeer geslaagde dag, we zijn erg blij met de tuinmeubels, hebben genoten van het maken van de filmpjes en het eten was gewoon top! Dank voor de organisatie Bart en Anja! Klik op de foto voor een vergroting!