Het moest er maar eens weer van komen! Gezellig uit met z’n allen.Twee activiteiten…..en precies tussen de regenbuien door, wat een mazzel! En de temperatuur was ook nog aangenaam. We gingen eerst richting de Bagatelle in Mariënheem. Na een kop koffie zouden we weg rijden op een solex. Denk je dat dat zomaar gaat …….. echt niet!
Na wat oefenen de weg op maar halverwege had de solex van Ton er geen zin meer in.
Dankzij snelle service van de Bagetelle werd de solex omgeruild en konden we onze weg vervolgen.
Wat is het toch mooi, zo dicht bij huis!
Bij een “rustpunt” hebben we iets te drinken genomen of een ijsje gegeten. Een aantal hebben zich door de boer nog wat rond laten leiden. Nadat menigeen een nat achterwerk door de kussens en de bank hadden opgelopen gingen we weer richting de Bagatelle! We zaten net binnen en daar kwam de regen met bakken uit de lucht vallen.
Nou dan maar eerst weer even een bakje koffie met appelgebak. Na de koffie was het weer droog en zijn we gaan golven (Supa-golf) bij de Bagatelle. Dit doe je met een iets groter balletje. Erg leuk! En fanatiek dat sommigen waren………. Hierna zijn we weer richting Wijhe gegaan en hebben we bij G.A.A.V. heerlijke pasta gegeten met sla etc. en een toetje na. De boel weer aan kant gemaakt en toen met een voldaan gevoel naar huis!