Maandag zijn we naar de Apenheul geweest. Dit was echt heel leuk. Ik heb mooie foto’s kunnen maken van de apen. Het was gezellig met de hele groep.
Dinsdag heb ik eerst lekker uitgeslapen en rustig aan gedaan. Daarna zijn we naar “Het Goed” geweest. Ik vind het altijd leuk om hier rond te kijken . Ik heb gave cd’s en dvd’s gekocht.
Woensdag gingen we naar “Klein Canada”. Dat is een manege waar we mochten paardrijden. Ik vond het heel leuk en helemaal niet eng, omdat we goed werden geholpen.
Donderdag gingen we met de hele groep op een rondvaart-/wensboot een stuk varen. Het was daar heel mooi en lekker weer. Ik vond het supergezellig dat iedereen meeging.
Vrijdag zijn we in Zwolle naar de bioscoop geweest. Hier is een hele mooie en nieuwe bioscoop. We gingen naar de film: Verschrikkelijke Ikke. Met van die minions! Echt een grappige film.
Zaterdag en zondag hebben we een rustig weekend gehouden. Dat was ook wel fijn na zo’n drukke week. Zondag hebben we de vakantie afgesloten met een barbecue. Een leuke afsluiter!
(Geschreven door een bewoner)