Onze extra lange vakantie (vanwege het pinksterweekend) begon eigenlijk al op zondag. We  hebben samen gekookt en lang getafeld met een heel leuk spel. 

Op maandag zijn we wezen lunchen aan de IJssel, op een soort boot, en op dinsdag gingen we dan eindelijk echt weg.

Wij zijn van 11 juni tot 15 juni op bewoners vakantie naar Julianadorp geweest. 

Eerst hebben we taart gegeten in Sneek, een rondje gelopen en vervolgens zijn we over de afsluitdijk naar zee gereden. 

Eerst lekker geluncht bij een strandtentje in Callantsoog. Voetjes in zee gehad, heel hard gerend door de golven en met gloeiende wangen richting het park. 

Daar hadden we een super groot huis met maar liefst 11 slaapkamers. Luxe! 

Na een korte nacht, laat erin en vroeg eruit. (al bleven er sommigen wel heeeeeeeeeeeeeeeel lang liggen, en nee we noemen geen namen), zijn we eerst lekker gaan zwemmen en hebben boodschappen gedaan. 

Op zoek naar een aspergeboer voor het avondeten, dat was de opdracht. 

Bij thuiskomst geluncht en gewacht op Joost. Joost was jarig en daarom was er taart, slingers en hebben we flink hard gezongen. 

Nog even een potje bowlen om de stagiaires in te kunnen maken en bij thuiskomst konden we aan tafel voor een uitgebreid diner. Het was een zes gangen menu waardoor we wel drie uur aan tafel hebben gezeten. Maar wat was het gezellig en lekker. 

De kletspot op tafel en de gekste vragen werden beantwoord. 

De volgende ochtend hebben we weer gezwommen en zijn we naar zee geweest. Daar hebben we lekker wat gedronken en uiteindelijk zelfs nog pizza gegeten. 

Op vrijdag moesten we helaas het mooie huis verlaten, maar voordat we naar huis reden zijn we nog langs de dierentuin geweest, waar we ontzettend veel apen hebben gezien. Ze gingen zelfs op je pet zitten, zo gek!

Eenmaal thuis stond de BBQ aan en hebben we de vakantie gezellig afgesloten. Het was weer een hele leuke week die we niet snel zullen vergeten.